Увага! Конкурс малюнків! «Планета дитинства: намалюй своє майбутнє»

З метою виявлення та підтримки творчої учнівської молоді та молоді з особливими потребами в Чернігові до Міжнародного дня захисту дітей буде проведено конкурс малюнків «Планета дитинства: намалюй своє майбутнє»/Files/images/Планета дитинства намалюй своє майбутнє Афіша.jpg.

Організаторами конкурсу виступають: чернігівська міська централізована бібліотечна система, інформаційно-консультативний центр «Ти – не один» центральної бібліотеки для дітей ім. О. Довженка та ПриватБанк.

Учасниками конкурсу можуть стати всі мешканці міста віком від 6 до 16 років згідно вікових категорій:

молодша група 6-10 років;
старша група – 11-16 років.
На конкурс приймаються малюнки на папері формату А4, А3.
Учасники конкурсу повинні вказати: прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, найменування учбового закладу, домашню адресу з поштовим індексом, контактний телефон.

Творчі роботи на конкурс «Планета дитинства» приймаються з 8 по 26 травня 2014 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 22, Центральна бібліотека для дітей ім. О.Довженка. Контактний телефон: 77-51-29.

Кожному учаснику конкурсу «Планета дитинства» безкоштовно оформлюється картка Юніора для отримання цінного подарунка. Визначення переможців конкурсу буде здійснюватися шляхом оцінки малюнків членів жюрі конкурсу.

Нагородження переможців відбудеться 2 червня 2014 року о 10.00 у приміщенні центральної бібліотеки для дітей ім. О.Довженка.

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.